KOZON Mini Earbuds A2 bluetooth mini headset/powerbank

kozon-A2

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

999,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Betalningsalternativ
Betalningsalternativ

Mer information

Kanske världens minsta bluetooth-hörlurar kombinerat med powerbank.

Med ett unikt ledande bärbart laddningssystem behöver du aldrig oroa dig för att du har slut på batteriet på dina trådlösa hörlur.

Du har upp till 2-3 timmars speltid för musik. Du kan sen ladda upp dina lurar upp till 12 gånger med hjälp av powerbanken vilket ger en total speltid på 25-30 timmar.

AKTIVERA SIRI, RÖSTKOMMANDON, MED OÖVERTRÄFFAD LJUDKVALITET

Siri är bara en grej som du når via multifunktionsknappen på den trådlösa öronproppen. Det betyder att du aldrig behöver ta din smartphone ur fickan, vilket ger dig en genuin, trådlös, handsfree-upplevelse. Röstmeddelanden för samtal, parning och uppringnings-ID överförs direkt till det trådlösa headsetet. Bullerreducering och eko-annullerings-teknik filtrerar omgivningsbuller och möjliggör tydligare ljud under samtal och när du lyssnar på musik.

KOZON Mini Bluetooth 4.1 "Osynliga hörlurar!

1. Världens Minsta Stereo Wireless Bluetooth öronpropp.
Öronpropparnas storlek gör att den passar lätt i vilket öra som helst. Dom kommer bara att synas som en liten prick i dina öron och blir nästan osynliga. Eftersom det inte finns några kablar är dom lätta att använda. Dessa Bluetooth-hörlurar är imponerande tekniskt förpackade med sin extrema lilla storlek.

Du kommer bli förvånad över hur trevligt det är att ha dom små öronpropparna. Njut av musik, lyssna på podcasts eller prata i telefonen medan du är på språng.


2. Otroligt kraftfullt batteri.
Dom trådlösa öronpropparnas förstärkta batteri ger dig upp till 3 timmar samtalstid och upp till 2 timmars musikuppspelning på en laddning. Om du inte använder dom har du en standbytid på upp till 27 timmar med strömmen på. Standbytiden när den är avstängd är upp till 120 dagar. Vi utrustade KOZON MINI öronproppar med högkapacitetsbatterier för att möta kraven hos våra kunder.


3.Specifikationer
 1. Bluetooth arbetsavstånd upp till 7 meter i öppen trräng.
 2. Max avstånd mellan hörlurarna är upp till 50 cm.
 3. När du för ett telefonsamtal är det bara den ena hörluren som låter. När du lyssnar på musik låter det naturligtvis i båda lurarna.
 4. Färg: svart

Paketet innehåller:
2 x KOZON Bluetooth-hörlurar
1 x Laddkabel som du ansluter till din mobilladdare eller dator mm. (OBS! Laddare medföljer EJ!)
2 x Extra gummiproppar
1 x Snabbguide på svenska

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

KOZON Mini Earbuds A2 bluetooth mini headset/powerbank

KOZON Mini Earbuds A2 bluetooth mini headset/powerbank

Related Products