• New
Lanaform Luftrenare
search
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare
  • Lanaform Luftrenare

Lanaform Luftrenare

2 190 kr
Inkl. moms
Kvantitet

Luftrenare - För Renare och Friskare Luft Skapa en renare och friskare inomhusmiljö med vÄr avancerade luftrenare. Den perfekta lösningen för att förbÀttra luftkvaliteten i ditt hem eller arbetsplats. VÄr luftrenare Àr designad för att ta bort partiklar, damm, pollen, och oönskade föroreningar i luften, vilket kan göra en betydande skillnad för ditt vÀlbefinnande. Huvudfunktioner: Effektiv Luftrening: VÄr luftrenare anvÀnder avancerad teknologi för att effektivt rena luften frÄn partiklar och allergener, vilket resulterar i en friskare och renare inomhusmiljö. 

LÄg BullernivÄ: 

Den tysta driftlÀget sÀkerstÀller att luftrenaren inte stör din vardag. Du kan njuta av ren luft i tystnad. AnvÀndarvÀnlig: Luftrenaren Àr enkel att anvÀnda och har flera instÀllningsalternativ, inklusive en timerfunktion och hastighetskontroll. 

Modernt och Snyggt Designad: 

Med sitt stilrena och kompakta utseende passar luftrenaren smidigt in i ditt hem eller arbetsplats och bidrar till en frÀsch atmosfÀr. 

Hög Prestanda: 

Luftrenaren Àr utformad för att rena luft i rum upp till [ange kvadratmeter], vilket gör den till en idealisk lösning för olika typer av utrymmen. Varför vÀlja vÄr Luftrenare? Att andas ren luft Àr avgörande för vÄr hÀlsa och vÀlmÄende. VÄr luftrenare Àr en pÄlitlig partner för att upprÀtthÄlla en hÀlsosam och frÀsch inomhusmiljö. Den tar bort skadliga partiklar och allergener, vilket kan minska risken för andningsbesvÀr och allergiska reaktioner. Investera i ditt vÀlbefinnande och skapa en bÀttre inomhusmiljö med vÄr effektiva och pÄlitliga luftrenare. 

Sluta kompromissa med luftkvaliteten och vÀlj vÄr luftrenare för en renare och friskare atmosfÀr i ditt hem eller arbetsplats. Din hÀlsa förtjÀnar det bÀsta. 

Artikelnummer (SKU) LA120209 

EAN-kod 5410984083916 

Specifikationer Alertfunktion,

Intensiteter: 4

NattlÀge 

Drivs med elnÀtet,

Taktil,Timerfunktion

HEPA E11-filter 

MÄtt (LxHxD) 20,5x33,2x20,5 cm 

UV-ljus Ja 

Yta (mÂČ) 25 Luftflöde (mÂł / h) 100 

Intensiteter 4 

Timerfunktion Ja 

Decibel 60 

Strömförsörjning ElnÀt 

Effekt (W) 45 

Frekvens (Hz) 50, 60 

SpÀnning (V) 220-240 

Packad vikt (Kg) 3,55

LA120209
10 objekt

SĂ€rskilda referenser

ean13
5410984083916

Recensioner

Skriv din recension

Lanaform Luftrenare

Skriv din recension