🕯 Batteriljus

Bild på batterivärmeljusBatteriljus är ett otroligt bra alternativ till vanliga stearinljus. Först och främst så är inte batteriljus brandfarliga vilket innebär att Du kan använda dom i barnkammaren, sovrummet eller om du har husdjur. Dessutom osar inte batteriljus.
Batteriljus använder LED som ljuskälla vilket innebär att strömförbrukningen är låg och batterierna räcker länge i många av våra ljus. Det finns också ofta timerfunktioner som gör att ljusen tänder och släcker automatiskt.

Underkategorier

 • Värmeljus

  Bild på 4 st lysande batterivärmeljusBatteridrivna värmeljus är en utmärkt lösning för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem eller på en fest. Här är några anledningar till varför du borde överväga att använda batteridrivna värmeljus från Dynky:

  1. Säkerhet: Eftersom batteridrivna värmeljus inte har en öppen låga, är de mycket säkrare än traditionella värmeljus. Du behöver inte oroa dig för att de ska orsaka en brand eller skada någon.

  2. Lång livslängd: Batteridrivna värmeljus har en mycket längre livslängd än traditionella värmeljus. Du behöver inte oroa dig för att byta ut dem så ofta, vilket gör dem till ett mer kostnadseffektivt alternativ.

  3. Miljövänliga: Eftersom batteridrivna värmeljus inte använder något bränsle, är de mycket mer miljövänliga än traditionella värmeljus. Du behöver inte oroa dig för att de ska släppa ut farliga kemikalier eller förorena luften.

  4. Lättanvända: Batteridrivna värmeljus är mycket lätta att använda. Du behöver inte oroa dig för att tända dem eller släcka dem, vilket gör dem till ett mycket bekvämt alternativ.

  5. Mångsidighet: Batteridrivna värmeljus finns i många olika storlekar och former, vilket gör dem mycket mångsidiga. Du kan använda dem för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem eller på en fest, eller helt enkelt för att lägga till lite extra ljus i ett rum.

  Så om du vill skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem eller på en fest, överväg att använda batteridrivna värmeljus från Dynky. De är säkra, kostnadseffektiva, miljövänliga och lätta att använda!

 • Blockljus

  Samlingsbild med ca 20st vita blockljus i olika storlekarBlockljus finns i många olika utseenden, storlekar och färger. Många av ljusen har timerfunktion och finns för både enbart inomhusbruk eller kombinerat inom- och utomhusbruk.

  Det finns olika modeller även på lågan. Vissa lågor är riktigt svåra att skilja från riktiga lågor på avstånd dom dom flimrar och/eller vajar som en riktigt låga.

 • Antikljus

  Bild på antikljus och blockljusAntikljus finns i många olika utseenden, längder och färger. Många av ljusen har timerfunktion.

  Det finns olika modeller även på lågan. Vissa lågor är riktigt svåra att skilja från riktiga lågor på avstånd dom dom flimrar och/eller vajar som en riktigt låga.

 • Tillbehör

  Bild på knappcellsbatterier CR2032Tillbehör för batteriljus är i första hand kanske batterier men även ljusmanchetter mm.

 • Lyktor

  Bild som visar en svart ljuslykta på en stenBatterilyktor finns i många olika utseenden, storlekar och färger. Många av lyktorna har timerfunktion fungerar både inomhus och utomhus beroende på modell.

Aktiva filter