💡Belysning

Bild på en tjej som håller i en ljusslingaOavsett om du letar efter en ljusslinga, en lampa till kökslampan eller en reservlampa till ljusstaken så har du stor chans att du hittar den hos oss

Underkategorier

 • Ljusslingor

  Bild på en tjej som håller i en ljusslingaAtt dekorera med en ljusslinga kan ge ett fantastiskt resultat. Du kan skapa vackra blomsterarrangemang, göra kransar, jul-, påsk och midsommarpynt mm. Varför inte sätta en liten söt ljusslinga runt burken med hjortronsylt som du ger bort.

  Bara din egen fantasi sätter gränser.

  Vi har många olika ljusslingor att välja på.

 • Lampor

  Bild på rykande glödlampaI dessa tider är det LED-lampor som gäller. Både för att hålla nere elräkningen och för vår miljöpåverkan. Dina gamla glödlampor drar väldigt mycket ström. Även halogenlampor drar mycket ström och blir väldigt varma. Lågenergilampor drar lite mindre men dom tar tid att tända.

  Hittar du inte den lampa du söker varken hos oss eller någon annanstans så är du välkommen att skicka ett mail till efterlysning@dynky.se och berätta vilken lampa du söker. Gärna med bild och all information du har så ska vi försöka hjälpa dig.
  Vi kan inte lova att vi hittar den men vi lovar att vi försöker

 • Julbelysningar

  Bild på gran med kottar och belysningNär Julen står för dörren har vi många fina julgransbelysningar, ljusslingor, lampor och batteriljus mm som passar bra i juletid.

 • Solcell

  En tecknad man håller upp en lysande glödlampa mot en blå himmel med lite molnSolens energi är fantastisk och förmodligen det bästa alternativet till energi. Solceller på hustaket en enkel hemma belysning eller en uppladdningsbar nödradio är alla bra alternativ till att ta hand om energin

Aktiva filter