Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Färg

Färg

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Vikt

Vikt

 • 0 kg - 0,9 kg

Pris

Pris

 • 39 kr - 400 kr

Tid

Tid

🎲Spel och Lek

monopolHos oss hittar du mycket speltillbehör, såsom tärningar, spelpjäser, timglas och kortlekar, trolleriprodukter och mindre spelmaskiner mm

Underkategorier

 • Tärningar

  Färgade tärningarVi har tärningar i alla olika storlekar och färger, så oavsett om du behöver komplettera ditt befintliga spel med någon tärning eller om du vill skapa något nytt spel har vi säkert tärningar som passar dig.

 • Timglas

  TimglasGör din spelupplevelse ännu mer färgglad med våra fantastiska timglas!

  Har du någonsin önskat att du kunde förlänga spänningen i ditt favoritsällskapsspel, familjespel eller brädspel? Med våra färgglada timglas för spel och tidtagning kan du göra precis det och mycket mer!

  Varför välja våra timglas?

  • Färgglad mångfald: Våra timglas kommer i en härlig mångfald av färger som kommer att lyfta din spelupplevelse. De är inte bara praktiska utan också en visuell glädje.

  • Precision: Våra timglas är utformade för att ge dig den perfekta mätningen av tiden, varje gång. Nästan alla våra timglas har vit sand, vilket höjer precisionen jämfört med färgad sand. Aldrig mer tveksamhet om hur länge du har kvar att spela eller hur lång tid du har på dig att göra ditt drag.

  • Spännande tävlingar: Gör varje tävling eller spelrunda i ditt favoritsällskapsspel, familjespel eller brädspel mer intensiv genom att låta timglaset vara domaren. Se hur spelarna kämpar mot klockan och känn adrenalinet flöda!

  För barn:

  • Lär barn om tid: Använd våra färgglada timglas för att lära barnen om tid och tålamod på ett roligt sätt när ni spelar familjespel. De kommer att älska att använda de färgglada timglasen under spelkvällar.

  • Tandborstning: Gör tandborstning till en rolig ritual för dina barn genom att använda våra timglas. De kommer att älska att borsta tänderna medan de tittar på sanden rinna ner och väntar på att klockan ska räkna ner till det är dags att sluta.

  Glöm inte att vi också har ett fantastiskt urval av tärningar för alla dina spelbehov. Lägg till extra spänning och slump i dina spel med våra färgglada tärningar.

  Mångsidig användning: Använd våra timglas inte bara för sällskapsspel, familjespel och brädspel, utan också för matlagning, träning, studier och mycket mer! Möjligheterna är oändliga.

  Gör varje ögonblick till en upplevelse med våra färgglada timglas.

  Oavsett om du är en entusiastisk spelare, en aktiv förälder eller någon som bara vill göra tiden mer meningsfull och rolig, våra timglas är den perfekta lösningen. Skapa minnen, förbättra din tidshantering och ha kul samtidigt!

  Beställ dina färgglada timglas för spel, tidtagning och mycket mer idag och låt äventyret börja! Tiden är din allierade, och den kan vara färgsprakande med våra produkter. Skynda dig att beställa och upptäck hur de kan förändra ditt liv för det bättre.

 • Kortlekar

  KortlekarVi har den mest klassiska kortleken av alla vilket är Öbergs som vi alla vet håller i alla väder. Oavsett du skall spela kort eller lägga en patiens är Öbergs förstahandsvalet.

 • Spelmaskiner

  SpelmaskinerHär hittar du mindre spelmaskiner som lämpar sig för hemmabruk som t.ex kortblandare och tärningsrullare mm

 • Magi & Trolleri

  Magi och TrolleriMagi och Trolleri har fascinerat människan i flera hundra år. Hos oss hittar du bl.a. magiska kort av olika slag där det gäller att träna upp sin fingerfärdighet för att lura din publik

 • Spel

Aktiva filter