Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Vikt

Vikt

 • 0 kg - 0,8 kg

Pris

Pris

 • 39 kr - 889 kr

Ljusslingor

Bild på en tjej som håller i en ljusslingaAtt dekorera med en ljusslinga kan ge ett fantastiskt resultat. Du kan skapa vackra blomsterarrangemang, göra kransar, jul-, påsk och midsommarpynt mm. Varför inte sätta en liten söt ljusslinga runt burken med hjortronsylt som du ger bort.

Bara din egen fantasi sätter gränser.

Vi har många olika ljusslingor att välja på.

Underkategorier

 • Tillbehör

  Bild på LED-stripeVi har ett stort urval av olika tillbehör för ljusslingor som skarvstift, skarvkablar, delningskablar, han- och honkontakter, styrmoduler som du kan kontrollera med din mobil. Vi har tillbehör för den som är lite händigare men även för dig som vill att det skall vara enkelt att koppla ihop grejer.

 • Flerfärgade - RGB

  Bild med lysande prickar i olika färgerFärgade ljusslingor kan skapa de mest fantastiska miljöer och ljusfenomen. Allt från att du smyckar dina trädgårdsbuskar eller träd till att göra ett magiskt barnrum.

  RGB står för Röd, Grön, Blå på en lampa. Står det W betyder det vit och WW betyder varmvit.

  Det innebär att en lampa eller ljusslinga som är märkt med RGBWW kan lysa med en blandning av färgerna röd, grön och blå i olika nyanser samt att den kan lysa med varmvitt sken (ofta då också kallvitt, men inte alltid).

 • Utomhusbruk

  Ljusslinga monterad utomhus på en grangrenLjusslingor för utomhusbruk är tillverkade för att klara fukten som uppstår utomhus. Men ljusslingor för utomhusbruk kan naturligtvis användas även inomhus.

 • Inomhusbruk

  Bild med många lampor och risbollar upphängda i taket.Ljusslingor som är märkta för enbart inomhusbruk får man inte använda utomhus om dom skall kopplas in i 240v-uttaget. Batteridrivna ljusslingor kan du använda utomhus om du vill trots att dom är märkta med inomhusanvändning. Tänk dock på att garantin inte gäller om den går sänder samt att livslängden kommer att kortas.

Aktiva filter