Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Färg

Färg

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Vikt

Vikt

 • 0 kg - 6,2 kg

Pris

Pris

 • 23 kr - 622 kr

Smak

Smak

🍟Varma Chips

Varma Chips - Original Naturell, Bacon och Sour Cream Onion HjulKommer du ihåg dom Varma Chipsen som fanns i 70- och 80- talets korvkiosker, grillar och gatukök? Chipsen försvann och så även flertalet av korvkioskerna (tyvärr).

Hos oss kan du i alla fall få varma chips igen?
Välj mellan: Original Naturell, Bacon och Sour Cream Onion Hjul.

"Original Naturell" är den sort som fanns i kioskerna på den tiden.

Underkategorier

 • Chips

  Varma Chips

  Kommer du ihåg dom Varma Chipsen som fanns i 70- och 80- talets korvkiosker, grillar och gatukök? Chipsen försvann och så även flertalet av korvkioskerna (tyvärr). Nu kan du i alla fall få varma chips igen genom oss ?

  Välj mellan: Original Naturell, Bacon och Sour Cream Onion Hjul.

 • Chips & Fritöspaket

  Koppla av i hemmets lugna vrå med nyfriterade och fräscha Varma Chips. Oslagbart GOTT att avnjuta när du kollar på favoritfilmen med polarna eller familjen.

  ⭐ Om du köper en fritös av valfri modell och råchips av valfri storlek och smak vid samma tillfälle så får du automatiskt 15% rabatt på fritös och chips. (gäller EJ redan nedsatta varor)

 • Fritöser

  Fritering pågår i bildenFriterar gör du enklast och säkrast i en fritös. Där kan du ställa in önskade grader och du har en frityrkorg som passar i fritösen. Det går att fritera i en kastrull men det är inget vi rekommenderar då oljan är väldigt varm och det är större risk att bränna sig.

 • Chipskryddor

  Liggande kryddburk med utrunnen kryddaDen krydda som bara heter chipskrydda är den som vi skickar med när du köper originalchipsen som är naturella och till baconchipsen. 

  Kryddan Creme Fraiche/Lök/Ost är den som vi levererar tillsammans med hjul-chipsen.

  Vi har alla olika smaklökar och vill ha olika mycket kryddor. Känner du att just Du vill krydda mycket så kanske du skall beställa lite extra kryddor.

 • Tillbehör

  Termometerprob nedsänkt i kokande olja i en kastrullNär du friterar chips är det alltid bra att ha en termometer då oljan måste vara minst 180 grader men gärna 190 om det går. Vi har ett flertal olika termometrar att välja på.

Aktiva filter