Hem

Underkategorier

 • 🍟Varma Chips

  Varma Chips - Original Naturell, Bacon och Sour Cream Onion HjulKommer du ihåg dom Varma Chipsen som fanns i 70- och 80- talets korvkiosker, grillar och gatukök? Chipsen försvann och så även flertalet av korvkioskerna (tyvärr).

  Hos oss kan du i alla fall få varma chips igen?
  Välj mellan: Original Naturell, Bacon och Sour Cream Onion Hjul.

  "Original Naturell" är den sort som fanns i kioskerna på den tiden.

 • 💡Belysning

  Bild på en tjej som håller i en ljusslingaOavsett om du letar efter en ljusslinga, en lampa till kökslampan eller en reservlampa till ljusstaken så har du stor chans att du hittar den hos oss

 • 🕯 Batteriljus

  Bild på batterivärmeljusBatteriljus är ett otroligt bra alternativ till vanliga stearinljus. Först och främst så är inte batteriljus brandfarliga vilket innebär att Du kan använda dom i barnkammaren, sovrummet eller om du har husdjur. Dessutom osar inte batteriljus.
  Batteriljus använder LED som ljuskälla vilket innebär att strömförbrukningen är låg och batterierna räcker länge i många av våra ljus. Det finns också ofta timerfunktioner som gör att ljusen tänder och släcker automatiskt.

 • 🎲Spel och Lek

  monopolHos oss hittar du mycket speltillbehör, såsom tärningar, spelpjäser, timglas och kortlekar, trolleriprodukter och mindre spelmaskiner mm

 • 🏡Hus och Hem

  Bild på pepparkakshusHome Sweet Home! Här hittar du massor med produkter i olika underkategorier. 

 • 🔌Teknik

  Teknik har revolutionerat våra liv och gjort det enklare och mer bekvämt. Laddare, batterier, kablar, kontakter, mobiltillbehör, spionutrustning, larm, nycklar, klockor, timers, ljud, bild, elektronik och mycket mer är alla exempel på teknik som vi använder dagligen. Vi är beroende av teknik för att hålla oss uppkopplade med världen runt omkring oss och för att göra våra liv enklare och mer produktiva.

  Laddare är en viktig del av vår tekniska utrustning. De används för att ladda våra mobiltelefoner, surfplattor och bärbara datorer. Batterier är också en viktig del av vår tekniska utrustning. De används för att driva allt från fjärrkontroller till bärbara högtalare.

  Kablar och kontakter är också viktiga delar av vår tekniska utrustning. De används för att ansluta våra enheter till varandra och till internet. Mobiltillbehör som hörlurar och högtalare gör det möjligt för oss att lyssna på musik och titta på filmer var vi än befinner oss.

  Spionutrustning och larm är exempel på teknik som används för säkerhet. Spionutrustning kan användas för att övervaka hemmet eller kontoret medan larm kan användas för att skydda mot inbrott.

  Nycklar och klockor är också exempel på teknik som vi använder dagligen. Nycklar används för att låsa upp dörrar medan klockor används för att hålla koll på tiden.

  Timers är en annan viktig del av vår tekniska utrustning. De används för att ställa in tidtagning på allt från ugnar till kaffebryggare.

  Ljud och bild är också viktiga delar av vår tekniska utrustning. Vi använder dem för att lyssna på musik, titta på filmer och spela spel.

  Elektronik är den övergripande termen som används för all teknik som drivs av elektricitet. Det inkluderar allt från mobiltelefoner till datorer till TV-apparater.

  Tekniken fortsätter att utvecklas i en rasande takt och vi kan förvänta oss ännu mer spännande innovationer i framtiden.

 • 🦺Rustad och Säker

  Du kan aldrig vara för mycket redo och förberedd!

  Vi lever i en tid där både naturen världsledare och terrororganisationer kan ställa till det för på ett sätt som vi inte trodde var möjligt för bara några år sedan. Till och med lilla Sverige är i dag i högsta grad inblandade i världspolitiken och vi har upplever väderfenomen som vi inte har sett tidigare.

  Se till att du är förberedd på att det kan bli eländigt. En bra bit på vägen är att du har en radio till hands så du kan lyssna på nyheterna när myndigheter och organisationer sänder ut meddelanden.

 • 👚Mode och Hälsa
 • ⚾Sport och Fritid

  Prylar som du använder utomhus mm

 • 🎵Musik
 • 🐕Husdjur

Aktiva filter