Lampor

Bild på rykande glödlampaI dessa tider är det LED-lampor som gäller. Både för att hålla nere elräkningen och för vår miljöpåverkan. Dina gamla glödlampor drar väldigt mycket ström. Även halogenlampor drar mycket ström och blir väldigt varma. Lågenergilampor drar lite mindre men dom tar tid att tända.

Hittar du inte den lampa du söker varken hos oss eller någon annanstans så är du välkommen att skicka ett mail till efterlysning@dynky.se och berätta vilken lampa du söker. Gärna med bild och all information du har så ska vi försöka hjälpa dig.
Vi kan inte lova att vi hittar den men vi lovar att vi försöker

Underkategorier

 • Fordonslampor

  Tecknad bild på lampaFordonslampor är egentligen inte vår bransch men eftersom vi har några äldra lampor i lager får dom vara med på hemsidan

 • Ficklampor

  Bild på ficklampaFicklampor kan vara pyttesmå eller jättestora men oavsett storlek så är dom väldigt ofta bra att ha till hands, därför är det väldigt praktiskt att ha en liten smidig lampa på t.ex. nyckelknippan.

 • Läslampor

  Bild på kaffekopp, bok med trevlig belysningEn behaglig läslampa är bra när du vill läsa en god bok. T.ex. på tåget, bussen eller i bilen då det kan vara bra med lampa som du klämmer fast på boken.

 • Ugnslampor

  Bild på ugn med belysningÄr du trött på att du inte ser bra in genom ugnsluckan? Förutom att glaset kanske behöver göras rent är det bra med en riktigt belysning. Vi har kraftiga lampor på hela 40 watt som lyser upp bra.

  Tyvärr har det inte börjat tillverkas LED-lampor för ugn. Det är helt enkelt så att LED-tekniken inte klarar den värme som altstras i ugnen.

 • Smarta lampor

  Tecknad lampa med texten Be smartSmarta lampor finns i massor med utföranden. Det finns t.ex. lampor som du kan styra med din telefon, rösten, fjärrkontroll eller med den vanliga knappen på sladden om du inte vill krångla med tekniken.

  Det finns lampor som du kan välja flera miljoner färger på eller kanske du bara vill ha en lampa som går att dimra mellan kallvitt och varmvitt samt styrka. Det finns massor med olika trevliga lampor att köpa. En del av dessa hittar du här.

 • Spotlight

  SpotlightljusSpotlights eller Downlights används ofta under t.ex. underskåp men också som punktbelysningar och läsbelysningar.

Aktiva filter